Казнетата директорка на МНТ не сака да ја коментира одлуката на Владата

Симона Угриновска, директорката на Македонскиот народен театар (МНТ) не сака да ја коментира одлуката на Владата со која е казнета … Продолжи со читање Казнетата директорка на МНТ не сака да ја коментира одлуката на Владата