Како се делеле парите: Блиски луѓе околу власта се офајдиле од фондот на Тозија

Се одмотува клопчето со распределбата на парите од Филмскиот фонд на чие чело е Горјан Тозија. Откако продуцентот Роберт Насков … Продолжи со читање Како се делеле парите: Блиски луѓе околу власта се офајдиле од фондот на Тозија