Имаше во тебе многу љубов, пријателство, посветеност и огромна верба во театарот и професијата

Да се биде или не прашање е сега; да издржиш пред стрелите на бесната судбина… Да заспиеш и ништо повеќе … Продолжи со читање Имаше во тебе многу љубов, пријателство, посветеност и огромна верба во театарот и професијата