За само три месеци владата на СДСМ го зголеми јавниот долг за една милијарда евра

Владата во второто тримесечје го зголеми јавниот долг за една милијарда евра. Согласно податоците од Министерството за финансии заклучно вториот … Продолжи со читање За само три месеци владата на СДСМ го зголеми јавниот долг за една милијарда евра