На повеќе од 100.000 административци, Владата ќе им плаќа на приватни фирми да помагаат за влез во ЕУ

Министерството за информатичко општество и администрација во соработка со други ресори бара начин за привлекување кадар и од јавниот сектор … Продолжи со читање На повеќе од 100.000 административци, Владата ќе им плаќа на приватни фирми да помагаат за влез во ЕУ