Владата распишува тендер за патарина на автопат кој сѐ уште не е пуштен во употреба

За да не се запира автопатот кога ќе биде готов, како би се изградила патарина, Владата реши сега да распише … Продолжи со читање Владата распишува тендер за патарина на автопат кој сѐ уште не е пуштен во употреба