Трипуновски: Дали хакерскиот напад е обид за прикривање на криминалот на министерот Николовски и власта?

Компјутерскиот систем на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство веќе десетина дена не е во функција, а од министерството се … Продолжи со читање Трипуновски: Дали хакерскиот напад е обид за прикривање на криминалот на министерот Николовски и власта?