Само еден човек во Арачиново платил данок – собрани цели 970 денари!

Пpoблемот со општините во Македонија е што голем дел од нив немаат изградено добри манаџерски административни капацитети за финансиски менаџмент, … Продолжи со читање Само еден човек во Арачиново платил данок – собрани цели 970 денари!