Премиерот во заминување најави дека „Дура“ отвора две нови фабрики во земјава, а фабриката банкротирала во октомври

Уште 5 дена остануваат премиерот во заминување да ги поместува границите на глупоста, алчноста и манипулативноста. Најнеспособната влада во историјата … Продолжи со читање Премиерот во заминување најави дека „Дура“ отвора две нови фабрики во земјава, а фабриката банкротирала во октомври