Полицијата не ги пушта лозарите да протестираат

Во Кавадарци, кај откупниот пункт „Лазово мовче“ во моментов е тензично, бидејќи лозарите сакаат да организираат мирен протест, а полицијата ги … Продолжи со читање Полицијата не ги пушта лозарите да протестираат