„Откажи се заради фамилијата“: Снимка на која инспектор од Охрид добива закани од Кабинетот на министерот за земјоделство

Скандалозна аудиоснимка од разговор помеѓу Томе Мојсовски, советник на министерот за земјоделие Трајан Димковски и лице вработено во инспектарот во … Продолжи со читање „Откажи се заради фамилијата“: Снимка на која инспектор од Охрид добива закани од Кабинетот на министерот за земјоделство