Ни име, ни датум, ни ајвар, ни вино, но затоа: Северномакедонскa кујна и традиционално виткање кичма

Ниту прв идентитетски бетон ниту последен, но секогаш исто се заглавува во грлото како недоџвакано залче. Овојпат ни доаѓа од … Продолжи со читање Ни име, ни датум, ни ајвар, ни вино, но затоа: Северномакедонскa кујна и традиционално виткање кичма