Мицкоски: Се исполнува првото од трите црни сценарија за кои предупредував

Државата ја втурнуваат во црвената зона на презадоженост, алармира лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, потсетувајќи дека за само три месеци … Продолжи со читање Мицкоски: Се исполнува првото од трите црни сценарија за кои предупредував