Македонија трета најсиромашна земја во Европа: Само Босна и Албанија се полоши

Според податоците на Еуростат, Македонија е трета најсиромашна земја на европскиот континент а Албанија и БИХ се најсиромашните земја во … Продолжи со читање Македонија трета најсиромашна земја во Европа: Само Босна и Албанија се полоши