Ќерката на Емилија Александрова вработена во Фондот за иновации

Сара Александрова, ќерка на одметнатата пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ Емилија Александрова, од денеска е вработена во Фондот за иновации и технолошки … Продолжи со читање Ќерката на Емилија Александрова вработена во Фондот за иновации