Јавниот превоз во Тетово влезе во 21 век

Преку Проектот за подобрување на општински услуги кое Министерството за финансии го спроведува заедно со Светска банка општина Тетово набави … Продолжи со читање Јавниот превоз во Тетово влезе во 21 век