Ненадеен стечај во фирма на Анѓушев остави 110 работници на улица

Во петок на пладне, раководителот на „Каст Инвест“ на работниците им соопштил дека фабриката оди во стечај и дека од … Продолжи со читање Ненадеен стечај во фирма на Анѓушев остави 110 работници на улица