Изменет законот за недела неработен ден: Сите трговци во туристичките места ќе може да работат во недела и на празници

Собранието ги усвои измените и дополнувањата на Законот за трговија со кој се овозможува работа во недела и државни празници … Продолжи со читање Изменет законот за недела неработен ден: Сите трговци во туристичките места ќе може да работат во недела и на празници