Инспекторите застанаа во одбрана на директорот, петицијата ќе биде поднесена во понеделник

Нареднава недела ќе се знае дали Стојко Пауновски заминува од директорското место во Пазарниот инспекторат. Владата најави разрешување, што може … Продолжи со читање Инспекторите застанаа во одбрана на директорот, петицијата ќе биде поднесена во понеделник