Димитриеска-Кочоска: И со евтината тарифа струјата повторно ќе поскапи

Aмбасадорите го кажуваат она што ние знаеме дека се случува и бизнис секторот се соочува во овие проблеми. Загрижувачки е … Продолжи со читање Димитриеска-Кочоска: И со евтината тарифа струјата повторно ќе поскапи