Дали фирми поврзани со Заев изнеле милиони од Фондот за иновации?

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ѝ дал поддршка на фирмата „Пауерад“ од Струмица, објавено е на 17 септември во 10 часот … Продолжи со читање Дали фирми поврзани со Заев изнеле милиони од Фондот за иновации?