Битиќи: Повисоките цени на прехрамбените производи не треба да ги загрижуваат граѓаните

Растот на цените пред се на прехранбените производи не треба да ги загрижува граѓаните, вели вицепремиерот за економија Фатмир Битиќи … Продолжи со читање Битиќи: Повисоките цени на прехрамбените производи не треба да ги загрижуваат граѓаните