Бесплатните патарини за Србите ќе важат само за кон Грција, не и за кон Охрид

Беплатните патарини за српските државјани ќе важат само за Коридор 10, кој води од „Табановце“ кон граничниот премин „Богородица“, но … Продолжи со читање Бесплатните патарини за Србите ќе важат само за кон Грција, не и за кон Охрид