Арсовски: Фирма која се поврзува со Вице Заев добила 22 милионски тендер од РЕК Битола

СДСМ ја зацрнува економијата, додека бизнисите на граѓаните тонат фирмите на блиските до власта нижат милионски тендери. Медиумите објавија скандалозна … Продолжи со читање Арсовски: Фирма која се поврзува со Вице Заев добила 22 милионски тендер од РЕК Битола