Антикорупциската комисија отвори предмет за Даниел Димевски, надворешен соработник на експремиерот Заев

Антикорупциската комисија отвори предмет за Даниел Димевски, еден од надворешни соработници на експремиерот Зоран Заев поради закуп на спортската сала „Кале“, … Продолжи со читање Антикорупциската комисија отвори предмет за Даниел Димевски, надворешен соработник на експремиерот Заев