Разочарана сум од третманот на медиумите кон децата на јавните личности

Независната пратеничка Емилија Александрова, не сакала да коментира за вработувањето на нејзината ќерка, Сара Александрова, во Фондот за иновации и … Продолжи со читање Разочарана сум од третманот на медиумите кон децата на јавните личности