Алберт Муслиу и брат му вкупно ѝ должат на Еуростандард 780.000 евра, се вмешало и Обвинителството од Гостивар

Додека вниманието на пошироката јавност во врска со случајот Еуростандард банка е свртено кон судовите, дел од многуте актери во … Продолжи со читање Алберт Муслиу и брат му вкупно ѝ должат на Еуростандард 780.000 евра, се вмешало и Обвинителството од Гостивар