Државна награда за филмската екипа, пари и домови за Атиџе и осумлченото семејство

На вчерашната седница на Владата донесени се повеќе заклучоци за оддавање достојно признание на авторите на филмот „Медена земја“, кој … Продолжи со читање Државна награда за филмската екипа, пари и домови за Атиџе и осумлченото семејство