Затворската полиција е одговорна за бегството, ние постапивме по протокол, велат од Кривичен суд

Од Основниот Кривичен суд Скопје за веста дека избегало осомничено лице кое се спроведувало до судот, ја информира јавноста дека … Продолжи со читање Затворската полиција е одговорна за бегството, ние постапивме по протокол, велат од Кривичен суд