Запалени автомобилите на семејството на поранешната пратеничка Тушева

Во штипската населба Сењак, на улицата „Борис Крајгер“ рано утринава опожарени се пет возила, од кои три целосно, а две … Продолжи со читање Запалени автомобилите на семејството на поранешната пратеничка Тушева