Вознемирувачка снимка од пожарот кај „Треска“

Екипи на скопската противпожарна бригада се обидуваат да го скротат силниот оган кој зафати една од бараките во кругот на … Продолжи со читање Вознемирувачка снимка од пожарот кај „Треска“