Вооружени лица во Арачиново избркале полицајци оти сопреле лице кое управувало возило без документи

Деновиве во Арачиново четири полициски службеници на полициски пункт сопреле возило управувано од лице без никакви валидни документи. Лицето упатило … Продолжи со читање Вооружени лица во Арачиново избркале полицајци оти сопреле лице кое управувало возило без документи