„УЧК,УЧК“: Поддржувачите на убијците од Смилковско езеро бараат промена на македонскиот Устав

Со транспаренти „Уставот на Македонија ги нарушува етничките права на Албанците и мора да биде сменет“ и веејќи албанско знаме, … Продолжи со читање „УЧК,УЧК“: Поддржувачите на убијците од Смилковско езеро бараат промена на македонскиот Устав