Студентот Бобан Аврамоски петта позната жртва

Со жалење ја добивме веста за нашиот студент на факултетот за дизајн и мултимедија Бобан Аврамоски кој го загуби животот … Продолжи со читање Студентот Бобан Аврамоски петта позната жртва