Роднина на премиерот во заминување Зоран Заев е сопственик на запаленото БМВ

Автомобилот „БМВ“ кој ноќва гореше на паркингот кај ТЦ „Зебра“ во Капиштец му припаѓал на роднина на премиерот во заминување, … Продолжи со читање Роднина на премиерот во заминување Зоран Заев е сопственик на запаленото БМВ