Пресечен меѓународен канал за транспорт на марихуана од Албанија во вкупна вредност од околу 300.000 евра

Денеска (14.12.2021) полициски службеници од Бирото за јавна безбедност, поточно Одделот за криминалистичка полиција – Сектор за недозволена трговија со … Продолжи со читање Пресечен меѓународен канал за транспорт на марихуана од Албанија во вкупна вредност од околу 300.000 евра