Почнува судењето за убиството на Ристо Иљашев, обвинетиот се изјасни како невин

Со воведни зборови на обвинителеството и одбраната и сведочење на првите сведоци денеска почна судењето за убиството на струмичанецот Ристо … Продолжи со читање Почнува судењето за убиството на Ристо Иљашев, обвинетиот се изјасни како невин