Почина новороденче, на Гинекологија се породиле две жени заболени со коронавирус

Две жени, кои што се породиле во изминативе два дена на Клиниката за гинекологија се заразени од корона вирус, дознава Канал … Продолжи со читање Почина новороденче, на Гинекологија се породиле две жени заболени со коронавирус