По една година од свирепиот настан почнува судењето за убиството на Пино

Во Основниот кривичен суд денес започнува судењето за убиството на Пинета Секондо – Пино, помина безмалку една година од сирепото … Продолжи со читање По една година од свирепиот настан почнува судењето за убиството на Пино