Очевидец ја открива причината за тешката сообраќајка на „Рузвелтова“

Сè уште нема информации колкумина се повредени и во каква состојба се по тешка сообраќајна несреќа на крстосницата меѓу улиците „Франклин … Продолжи со читање Очевидец ја открива причината за тешката сообраќајка на „Рузвелтова“