Обвинетите за случајот „Општина Центар“ очекуваат ист аршин: За демолирање и за напад на полицаец имаше ослободителни пресуди од истиот суд

Демолирање на канцеларија на претседател на држава, напад на полицаец пред влада, кршење на седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, нереди пред Собранието. … Продолжи со читање Обвинетите за случајот „Општина Центар“ очекуваат ист аршин: За демолирање и за напад на полицаец имаше ослободителни пресуди од истиот суд