Нова снимка од инцидентот во Битола: Еден од присутните физички напаѓа полицаец?

Се појави видео, од друг агол од инциденот во Битола кој предизвика реакции кај јавноста, а резулитраше и со протест во центарот … Продолжи со читање Нова снимка од инцидентот во Битола: Еден од присутните физички напаѓа полицаец?