МВР со детали за инцидентот во кој беше нападната жена на скопска крстосница

Повеќе домашни медиуми го објавија видеото на кое се гледа како машко лице напаѓа жена на крстосница во Скопје, по … Продолжи со читање МВР со детали за инцидентот во кој беше нападната жена на скопска крстосница