Македонско судство: Направи сообраќајка со смртни последици, доби условна казна

Кривичниот суд во Скопје денеска ја изрече пресудата за сообраќајната незгода кај Млечениот ресторан во Скопје во 2018 година, во … Продолжи со читање Македонско судство: Направи сообраќајка со смртни последици, доби условна казна