Ликвидација со куршум во глава во Инџиково, маж убиен пред цело семејство

Пред полноќ имало пријави за пукотници во скопско Инџиково. Според првични информации околу 23 часот две непознати лица маскирани со … Продолжи со читање Ликвидација со куршум во глава во Инџиково, маж убиен пред цело семејство