Лекарот претепан во тетовската болница бил нападнат од поранешен затвореник

Вработениот кој денеска беше претепат во Клиничката болница во Тетово е кожен лекар, по националност албанец, кој бил нападнат од поранешен … Продолжи со читање Лекарот претепан во тетовската болница бил нападнат од поранешен затвореник