Лекар нападнал пациент во Tетовската клиничка болница

Пациент од село Брвеница пријавил дека вчера околу 17 часот и 30 минути бил нападнат од лекар во Клиничката болница … Продолжи со читање Лекар нападнал пациент во Tетовската клиничка болница