Лажна дојава за бомба во скопското ОУ „Кочо Рацин“

По однос денешната информација за поставена бомба во ООУ „Кочо Рацин“ на Водно, Општина Центар ја информира јавноста дека станува … Продолжи со читање Лажна дојава за бомба во скопското ОУ „Кочо Рацин“