Ковчезите биле најдени на новите гробишта, полицијата испитува кој ги оставил

Несекојдневната и морничава појава изминатата недела кога на повеќе локации се појавија празни мртовечки ковчези и натаму ја бранува гостиварската … Продолжи со читање Ковчезите биле најдени на новите гробишта, полицијата испитува кој ги оставил