Кој е Ваљон Беља, функционерот на ДУИ кој беше застрелан вчера во Чаир?

Економскиот директор на Клиниката за гинекологија, Ваљон Беља, кадар на владејачката ДУИ, синоќа беше застрелан во скопски Чаир. Од Министерството … Продолжи со читање Кој е Ваљон Беља, функционерот на ДУИ кој беше застрелан вчера во Чаир?